Başkan Özdemir: "Sanata ve sanatçıya her zaman destek olacağız"

Başkan Özdemir: "Sanata ve sanatçıya her zaman destek olacağız"

Amasya Belediye Konservatuvarında müzik eğitimi alan kursiyerlerle buluşan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Sanata ve sanatçıya her zaman destek olacağız” dedi

Belediyenin şehrin her türlü ihtiyaçlarını karşılama adına altyapı, üst, yapı, köprüler, spor alanları ve kapalı pazar yerleri gibi çalışmaları yaparken sanata da desteğinin olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, “Belediye, sadece yol, su bina yapan kurum değildir. İnsanların gönlüne ruhuna da hizmet etmeniz gerekiyor” diye konuştu.Konservatuvar Müdürü Muammer Palamut’tan çalışmaları hakkında bilgiler alan Özdemir, “İlimizde 1913 yılında Giriftzen Asım Bey tarafından oluşturulan musiki cemiyetiyle başlayıp bugünkü kuşaklarımıza da musikiyi sevdirmek ve aşılamak için görev yapan konservatuvarımızda musikimize gönül veren her gencimizin sebatla çalıştıklarını gördüğümüze seviniyoruz. Bizler Amasyamızdaki tüm sanat dallarında gizli kalmış yeteneklerin ortaya çıkmasında son derece mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan, olumsuz mekanlardan, beyhude işlerden uzak tutmak, kültürümüzü öğrenmeleri, uygulamaları yönünde her türlü bilgi ve teçhizatla donanımlı hocalarımızla titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

AMASYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN