Başkan Üçok’tan down sendromlu Fatih’e destek

Başkan Üçok’tan down sendromlu Fatih’e destek

Amasya’nın Suluova ilçesinde her gün bir parkın duvarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için miting yapan down sendromlu Fatih Zorlu’ya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’tan destek geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarında kullandığı "Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız" sözlerini mimikleriyle beraber aynen taklit edip sık sık Rabia işareti yaptığı parmaklarını da birer birer sayarak "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" diye seslenen Fatih Zorlu’nun Yeni Mahalle’deki mitingini izleyip hareketlerini beğenen Belediye Başkanı Üçok, kendisiyle bir süre görüştü.Üçok, adaşına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 24 Mart’ta düzenlenmesi planlanan AK Parti Samsun il kongresine götürme sözü verdi.

AMASYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN