Belediye Suluovalı çocukları tatilde sporla buluşturdu

Belediye Suluovalı çocukları tatilde sporla buluşturdu

Suluova Belediyesinin düzenlediği Yaz Spor Okulu, 2 ay boyunca yüzlerce çocuğun tatilini spor yaparak geçirmesini sağladı

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3 yıldır düzenli olarak açtıkları yaz spor okulunda yüzlerce gence 11 branşta ücretsiz spor yapma imkanı sunduklarını söyledi. Spor yapmak isteyen gençlerin ve ailelerinin talepleriyle Yaz Spor Okulu uygulamasını devam ettireceklerini belirten Fatih Üçok, “Bu çalışmalarımız neticesinde bölgemizden birçok başarılı sporcumuz çıkmıştır. Gayret ve emeklerimiz gelecekte daha iyi sonuç ve başarı ortaya çıkaracaktır. Keşfedilmeyen yetenek zayi olmuştur demektir. Bunun içinde bir ekip halinde gayret ederek yeteneklerimizi ortaya çıkarıyoruz” dedi.Öğrencilere belgelerini dağıtan Üçok, kapanış etkinliklerine katılan Amasya Belediye Spor, İlk Kıvılcım Havza Spor ile Vezirköprü Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür edip plaket verdi.

AMASYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN