Mahmut Demir’den engellilere şölen

Mahmut Demir’den engellilere şölen

Amasya’da yaşayan eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelliler için şölen düzenledi

Ziyaret Göleti’ndeki şölende yemek ikram edilen engellilerin masalarını dolaşıp çiçekler verdikten sonra bu etkinliği 4. defa yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Mahmut Demir, “Engelli yakınım olup olmadığını soruyorlar. İlla soyadımı taşıyan birinin engelli olmasına gerek yok. Bu insanlar Türk milletinin fertleridir. Ben de Türk milletinin bir ferdiyim. Dolayısıyla biz büyük bir aileyiz” dedi.Yemek sonrası bir gençle bilek güreşi yapıp müzik eşliğinde oynayan engellilerin sevinçlerine ortak olan Demir, “Allah ömür verdiği sürece her yıl geleneksel şölenimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

AMASYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN