TOKİ’den Göynücek’e 110 konut

TOKİ’den Göynücek’e 110 konut

Amasya’nın Göynücek ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Göynücek Belediyesi iş birliğinde inşa edilen 110 konutun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi

Yaklaşık 4,5 yıldır harcadıkları yoğun mesai ve çalışmaların karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, “Devlet büyüklerimizin katkısı çok büyük. Başta Cumhurbaşkanımız ve milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. TOKİ’den ev alan tüm hemşehrilerimize evlerinde sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde oturmalarını temenni ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.TOKİ’nin ülke genelinde yapmakta olduğu icraatlara değinen Vali Dr. Osman Varol da özellikle ihtiyaç sahibi birçok vatandaşın ev sahibi olma fırsatına kavuştuğunu söyledi.Törene, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Amasya Milletvekilli Mustafa Levent Karahocagil, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Göynücek Kaymakamı Mustafa Gürbüz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AMASYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN