Yeşilırmak’ta kaybolan genç askere gidecekmiş

Yeşilırmak’ta kaybolan genç askere gidecekmiş

Amasya’da kaza yaptıktan sonra polisten kaçarken otomobiliyle Yeşilırmak’a uçan sürücü Kaya Durukan’ın bir ay sonra askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkez Hacılar Meydanı Mahallesi’nde karıştığı kazanın ardından polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçarken kullandığı kiralık otomobilin Yeşilırmak’a uçması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Kaya Durukan’ı (20) arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Dalgıçlar tarafından yeri tespit edildikten sonra vinç yardımıyla çıkartılan otomobilin içinde olmaması üzerine 20 yaşındaki Durukan’ın bulunması için Amasya Belediyesi itfaiyesi su altı kurtarma ekipleri, AFAD ve Samsun’dan gelen dalgıç polisler tarafından arama kurtarma çalışmaları yürütülüyor. Yürütülen çalışmaları Durukan’ın annesi Güllü, babası Recep ile kız kardeşi Mehtap ve yakınları da olay yerinde umutla takip ediyor.Oğlunun son görüldüğü yerde dizleri üstüne çöken annesini yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Olayı çalıştığı Balıkesir’de duymasının ardından Amasya’ya gelen baba Recep Durukan da, “Bir ay sonra askere gidecekti. Manisa’ya çıktığını söylemişti. Allah rızası için ölüsünü, dirisini bana bulsunlar” dedi.Ağabeyinin olaydan önce alkollü olup arkadaşlarıyla bir kafede birlikte olduğunu öğrendiklerini anlatan kardeşi Mehtap Durukan ise arama çalışmalarında görev yapan ekip sayısının artırılmasını istedi.

AMASYA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN