Enes Ünal'ın City'si, Salih Uçan'ın Roma'sını yıktı

Enes Ünal'ın City'si, Salih Uçan'ın Roma'sını yıktı

Avrupa'nın dev takımlarını karşı karşıya getiren turnuvada Manchester City, Roma'yı penaltılarda mağlup etti.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Roma ile Manchester City karşı karşıya geldi.

Melbourne’de oynanan mücadelenin 90 dakikalık bölümü 2-2, penaltılarda ise Manchester City’nin lehine 5-4 sona erdi.

Roma’da Salih Uçan maça ilk 11’de başlayarak devre arasında oyundan alındı. Manchester City’de Enes Ünal ise 73. dakikada oyuna dahil oldu.

Yeni transfer Sterling’in 3. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Manchester City, 8. dakikada Pjanic’in golüne engel olmadı. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada City, 51. dakikada Iheanacho ile bir kez daha öne geçti: 2-1. Dakikalar 87’yi gösterdiğinde oyuna Salih’in yerine giren Ljajic şık bir frikik golüyle Joe Hart’ı avladı ve maça yine eşitlik getirdi: 2-2.

Penaltı atışlarında Joe Hart şov yaptı! 5. penaltı atışının başına geçen Hart sert vuruşla Lobont’u çaresi bıraktı. Roma’da son penaltıyı kullanan Doumbia ise panenka penaltısı denedi ancak köşeye yatan Hart refleksle topa uzandı ve gole izin vermedi. Seri penaltılarda Horsfield, Manchester City adına golü yaparken, Roma’da topun başına geçen Keita’ya Hart izin vermedi ve galibiyeti takımına hediye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN