Akgül ve Çam’dan yüzleri güldüren ziyaret

Akgül ve Çam’dan yüzleri güldüren ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 29 yaşındaki yürüme engelli Köksal Tokatlı’ya akülü araç, 86 yaşındaki yatağa bağımlı Zeliha Gençdal’a da tam fonksiyonel hasta yatağı hediye etti

Engelli ve yaşlılara evde sağlık, hasta yatağı, engelli aracı gibi birçok hizmetiyle Mamaklıların gönlünü fetheden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile birlikte Mamak Balkiraz Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki yürüme engelli Köksal Tokatlı ve bayram ziyaretleri kapsamında hasta yatağına ihtiyacı olduğunu tespit ettiği 86 yaşındaki yatağa bağımlı Zeliha Gençdal’ın evine sürpriz ziyarette bulundu. Akgül ve Çam, Tokatlı’ya akülü araç, yaşlı kadına da tam fonksiyonel hasta yatağı hediye etti. Bayram sonrası akülü araç ve hasta yatağına kavuşan hastaların yakınları duygu dolu anlar yaşayarak, bayram sevinci yaşadıklarını söylediler.Akgül’ün bayram ziyaretleri kapsamında evinde bayramını kutladığı ve hasta yatağı hediye ettiği 86 yaşındaki alzheimer hastası Zeliha Gençdal’ın kızı Neval Kılıç, yaklaşık altı aydır yatağa mahkum olan annesinin yatak sorununun Akgül’ün ziyareti ile çok kısa sürede çözüme kavuştuğunu belirterek, ”Yüzümüz güldü, göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.Doğuştan yürüme engelli olan Köksal Tokatlı’nın annesi Birsen Tokatlı (48) da, “Oğlum dışarı çıkamıyordu, zor günler geçiriyorduk. Devletimizin sıcak yüzünü hissettik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Oğlum artık hareketlerinde özgür olacak” dedi.İmkanlar el verdikçe engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarının altını çizen Akgül, engelsiz bir Mamak için, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve onları sosyal hayata dahil etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Akgül, “Ailelerimizin derdi derdimiz, sıkıntısı sıkıntımız ve mutlulukları da mutluluğumuz oluyor. Gönüllere hitap eden bir belediyecilik anlayışıyla ailelerimizin yüzünü güldürmenin tüm görevlerin üzerinde bir görev olduğunu düşünüyorum. Tüm hemşehrilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kimsesi olmaya devam edeceğiz” dedi.AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam da ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, AK Parti iktidarı olarak engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık uyguladıklarını, tüm engelleri birer birer yıktıklarını söyledi.

ANKARA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN