Ankara polisinden kaçak sigara çetesine darbe

Ankara polisinden kaçak sigara çetesine darbe

ANKARA (İHA) – Ankara’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda kaçak sigara çetesi çökertilirken, 51 bin 920 paket kaçak sigara ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, Başkent sokaklarında kaçak sigara satışı yapan 11 kişilik çete tespit edildi. Çete lideri ve üyeleri ekipler tarafından teknik ve fiziki takibe alındı. Yapılan takip sonucunda 2 kişinin kaçtığı 2 kişinin de çeşitli suçlardan cezaevinde bulunduğu tespit edildi. Çete üyelerinden geriye kalan ve aralarında çete lideri de bulunan 7 kişinin evi tespit edildi. Biri Batman’da olmak üzere 7 kişinin evine şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çete lideri C.C. ile birlikte, B.B., M.U., İ.Y., M.S., V.Y. ve İ.C. isimli toplam 7 kişi kıskıvrak yakalandı. Operasyonda toplam 51 bin 920 paket kaçak sigara ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ANKARA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN