Bakü’de Stratejik Düşünce Kongresi düzenleniyor

Bakü’de Stratejik Düşünce Kongresi düzenleniyor

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Türk Tarih Kurumu ve Stratejik Düşünce Enstitüsü iş birliğiyle Bakü’de “Stratejik Düşünce Kongresi: Kafkasların Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı etkinlik düzenlenecek

Türk Tarih Kurumu ve Stratejik Düşünce Enstitüsü iş birliğiyle 27-28 Eylül tarihlerinde Bakü’de Kafkasların tarihinin ve geleceğinin ele alınacağı “Stratejik Düşünce Kongresi: Kafkasların Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı etkinlik düzenlenecek. ‘Tarih ve Kültür’, ‘Politika’ ve ‘Ekonomi’ başlıklı üç oturumda Kafkasya tarihindeki dönüm noktalarının, bölgenin ekonomik potansiyelinin ve uluslararası ilişkiler sisteminde Kafkasların durumunun değerlendirileceği etkinlikte, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin kültürel temelleri ve geleceği de ele alınacak. Etkinlikte düzenlenecek olan ‘Kafkaslarda Savunma ve İş Birliği Çalıştayı’ ile ‘Kafkaslar’ın Geleceği İçin Stratejik Düşünce Çalıştayı’nda ise Türkiye ve bölge ülkelerinden 50’yi aşkın uzman isim Kafkaslar’ın geleceğine dair fikir alışverişinde bulunacak.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN