Başkan Yaşar üniversiteli gençlerle buluştu

Başkan Yaşar üniversiteli gençlerle buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi’nde düzenlenen “Eğlenirken Tanışıyoruz” açılış etkinliğine katıldı

Etkinlikte; 2014 yılında Yenimahalle Belediyesi ile Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) işbirliği ile yapılan ve 270 öğrenciye ev konforunda konaklama imkanı sağlayan tesise yeni gelen öğrenciler arkadaşlarıyla tanışıp kaynaşırken, vizeler öncesi de moral depolandı."Çağdaş eğitim istiyoruz"Öğrencilere hitap eden ve eğitim yolculuğunda gençlere başarı dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,“Biz biat kültürüne teslim olmuş bir eğitim değil çağdaş eğitim istiyoruz. Sizler başarılı olmak zorundasınız. Aydınlık bir Türkiye’yi eğitimli gençlerin kuracağına inanıyoruz. Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Eğer çocuklarımızı, gençlerimizi sağlıklı bir eğitimle yetiştiremezsek sağlıklı bir toplumu da oluşturamayız. Sizler soran, sorgulayan, üreten, fikirlerini özgürce ifade edebilen bireyler olmalısınız” diye konuştu."Bu yurt dayanışmanın adıdır""Bizler eğitim hayatının zorluklarını çok iyi biliyoruz. Bu zorlukların en başında da barınma sorunu var" diyen TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz şunları söyledi:“Bu yurt dayanışmanın adıdır. Gerek öğrencilik hayatınızda, gerekse çalışmaya başladığınızda yüreğinizdeki insan sevgisi, halk sevgisi, ülke sevgisi eksilmesin. Bu ülkenin aydınlık ve güzel geleceği için mücadele edin. Unutmayın ki sizlerin bu kararlılığı bizlere de rehber olacaktır. Bütün güzel günler sizlerin olsun."Vizeler öncesi moral depolandıGecede; yurt öğrencilerinin oluşturduğu Grup Viraj adlı müzik grubu yaklaşan vizeler öncesinde muhteşem bir konser vererek kulakların pasını sildi. Öğrenciler gece boyunca şarkılara eşlik edip gönüllerince eğlendi.

ANKARA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN