Gezgin fotoğrafları ÇSM’de

Gezgin fotoğrafları ÇSM’de

Ankaralı Gezginler Grubu’nun fotoğraflarından oluşan "Gezgin Gözüyle 2017 Fotoğraf Sergisi" Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde (ÇSM) sanatseverlerle buluşuyor

Düzenledikleri tematik geziler, yayımladıkları gezi kitapları ve gerçekleştirdikleri fotoğraf sergileriyle tanınan Ankaralı Gezginler Grubu, bugüne kadar Türkiye’de ve yurt dışında 20’den fazla sergi açtı.Amaçlarını “gezginler arasında bir iletişim platformu oluşturmak” şeklinde tanımlayan grup; deneyimli gezginlerle gezmeye ilgi duyan 500 civarında gençten oluşuyor.142 gezgin üyenin yurt içinde ve yurt dışında çektikleri fotoğraflardan oluşan ve koordinatörlüğünü Münevver Karabacak’ın yaptığı “Gezgin Gözüyle 2017 Ankaralı Gezginler Grubu 12. Geleneksel Fotoğraf Sergisi” Çağdaş Sanatlar Merkezi Füreya Koral Sergi Salonu’nda 21 Aralık’a kadar açık kalacak.

ANKARA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN