MHP’li Erdem: "Kadınlara SGK girişinden önceki doğumları için de borçlanma imkanı getirilmeli"

MHP’li Erdem: "Kadınlara SGK girişinden önceki doğumları için de borçlanma imkanı getirilmeli"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Kadınlara SGK girişinden önceki doğumları için de borçlanma imkanı getirilmeli" dedi

MHP’li Milletvekili Arzu Erdem, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Erdem, kadınlara sosyal güvenlik sistemine girişlerinden önceki doğumları için de borçlanma imkanı getirilmesi gerektiğini söyleşerek, erkeklerin askerliğini sosyal güvenlik sistemine girişinden önce yapanların bu süreyi borçlanabildiğini kaydetti. Erdem, "Kadınlara SGK girişinden önceki doğumları için de borçlanma imkanı getirilmeli. Bu konuyla ilgili kanun teklifimizi TBMM Başkanlığına verdik. TBMM’de bulunan tüm partilerle beraber bu sorunu çözebiliriz" dedi.Erdem, MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Melih Gökçek’e teklif götüreceğinin hatırlatılması üzerine konu hakkında bilgisi olmadığını ifade etti.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN