ODTÜ arazisinin kenarından geçirilecek yol

ODTÜ arazisinin kenarından geçirilecek yol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesinin, yapımı devam eden Bilkent Şehir Hastaneleri nedeniyle ODTÜ’nün arazisinin kıyısından geçirilecek ve Konya yoluna paralel yapılacak yola tepki gösteren Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka’ya, Twitter’dan yanıt verdi

Nazlıaka’nın, ODTÜ yanındaki Malazgirt 1071 Bulvarı’nın çalışmaları sırasında yaptığı protestoları ve açıklamaları hatırlatacak paylaşımlarda bulunan Başkan Gökçek, “Hatırladın mı Aylin? Malazgirt 1071’de böyle konuşmuştun, ne oldu? Şimdi en çok sen geçiyorsun Aylin” dedi.Bol ağaçlı bulvarın fotoğraflarını da paylaşan Başkan Gökçek, “Şu güzelliğe bak Aylin. Bence sen bu bulvardan geçme. Biliyorum bu tür güzellikler senin gibileri rahatsız eder. ODTÜ’de Aylin’den tek korkum, Aylin’in kendisini bir ağaca veya iş makinesine bağlaması. İşte o zaman işimiz sarpa sarar” ifadesini kullandı.Gökçek, Nazlıaka’nın, TBMM’de kendisini kürsüye kelepçelediği fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.“Öğrencileri suça teşvik”ODTÜ’nün yanından geçecek yeni yolla ilgili, Nazlıaka’nın yaptığı basın toplantısında, “Buradan Melih Gökçek’e sesleniyorum; 2012 yılında Göktürk uydusunun fırlatılması törenine 3 bin kolluk kuvveti ile gelen dönemin Başbakanının ODTÜ’den nasıl kaçtığına hepimiz şahidiz. Yahu ODTÜ’ye senin ağa babaların giremedi. Sen nasıl, hangi cesaretle gireceksin? Başarılı olamayacaksın” şeklindeki açıklamasını da paylaşan Başkan Gökçek tweetlerini şöyle sürdürdü:“Aylin’e, bu sözleri dolayısıyla, öğrencileri suça teşvik ettiği için suç duyurusunda bulunuyoruz. ODTÜ’de bundan böyle yol çalışmaları dolayısıyla olacak her olayın baş kışkırtıcısı, Aylin Nazlıaka’dır. Aylin, hukukun gücünü görecektir.”

ANKARA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN