Öz Taşıma-İş Sendikası Ankara’daki üyeleriyle piknikte buluştu

Öz Taşıma-İş Sendikası Ankara’daki üyeleriyle piknikte buluştu

Öz Taşıma-İş Sendikası geleneksel hale getirdiği piknik etkinliğinde Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BELKA, BELKO, BUGSAŞ, ASKİ ve Fen İşlerinde çalışan üyeleriyle piknikte bir araya geldi

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BELKA, BELKO, BUGSAŞ, ASKİ ve Fen İşlerinde çalışan üyeleriyle Avrupa Birliği Parkında piknikte bir araya geldi.Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay yaptığı açıklamada, "Öz Taşıma -İş Sendikası olarak biz geleneksel olarak her yıl bu piknik etkinliklerini adet haline getirdik. Bu yıl ikincisini yapıyoruz. Ankara Belediye bünyesinde çalışan BUGSAŞ, BELKA, BELKO, BELTAŞ iş yerlerinde çalışan üyelerimize aileleriyle birlikte hafta sonunda bir etkinlik organizasyonu düzenledik. Üyelerimiz aileleriyle birlikte stresten uzak kaynaşmayla bu etkinlikte hep birlikte oluyoruz. Haftada iki gün organize ediyoruz bunu. Cumartesi günü çalışan üyelerimiz Pazar günü gelebiliyor, Pazar günü çalışan üyelerimizde Cumartesi günü bu etkinliğe katılabiliyor. Bugün bin 600 kişi katılacak. Yarın da 2 bin kişi var” ifadelerini kullandı."Amacımız daha çok üyelerimizle bir arada olabilmek kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamak"“Öz Taşıma-İş Sendikası olarak Türkiye’de iş kolumuzun en büyük sendikasıyız" diyen Toruntay, "Üyelerimizle ailelerimizle hep birlikte büyük bir aileyiz diyoruz böyle de bir sloganımız var. Onun için de bugün burada aileleriyle, eşleriyle, çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçiriyorlar. Bundan sonraki süreçte de yine bu tip etkinliklerimize devam edeceğiz. Amacımız daha çok üyelerimizle bir arada olabilmek kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamak” şeklinde konuştu.Gelecek hafta Kayseri’de piknikte olacaklarını söyleyen Toruntay, daha sonra Gaziantep Belediyesindeki üyeleriyle piknik yapacaklarını dile getirdi.Aslında piknik etkinliğini daha yaz aylarında organize etmek istediklerini ancak yaz aylarında özellikle Ankara’da ASKİ ve Fen İşleri bünyesinde çalışan üyelerin çalışmalarından dolayı etkinliğin biraz sarktığını anlatan Toruntay, "Önümüzdeki Mart’ta bir yerel seçimler var. Belediyeler ellerindeki yarım işleri ya da tamamlanmak üzere olan işlerle alakalı çalışmaları düzenledikleri için bugünlere geldik. Ankara, Kayseri, Antep öyle devam edeceğiz inşallah” dedi.Şenlik havasında geçen piknik etkinliğinde aileler Ankara oyun havaları eşliğinde oynayarak keyifli saatler geçirdi.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN