Sincanlı hanımlar moral depoluyor

Sincanlı hanımlar moral depoluyor

Sincan Belediyesi 11 ayrı noktada hizmet verdiği Hanımlar Konağı’ndaki sakinler için eğitimlerin yanı sıra geziler düzenleyerek psikolojik destek de verdi

Hanımlar, Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eşliğinde Ankara’yı geziyor. Kadınlar Ahmet Hamdi Akseki cami, Millet cami ve Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerini ziyaret etti.Geziye katılan Sincanlı hanımlar mutluİkincisi düzenlenen gezide keyifli bir gün geçiren Konak sakinleri bol bol moral depoladı. Hanımlar, kendileri için düzenlenen organizasyondan ve sağlanan imkanlardan dolayı Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi.Kültür gezileri ile moral ve motivasyonu artıracak etkinlikler belirli periyotlarla devam edecek. 11 konaktan yaklaşık 400 kadın Ankara’yı gezecek.

ANKARA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN