Türkiye’nin kadın muhtarları Yenimahalle’de buluştu

Türkiye’nin kadın muhtarları Yenimahalle’de buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kadınların elinin değdiği her iş güzeldir, kadın bir yerde varsa orada nezaket, özen, saygı vardır

Muhtarlıklar demokrasinin kılcal damarlarıdır, kadın muhtarlar ise demokrasimizin geleceği açısından umut vericidir. Çünkü demokrasinin teminatı da kadınlardır” dedi.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 300 kadın muhtarı yemekte ağırladı. Kadınların Cumhuriyet sayesinde haklarına kavuştuklarına dikkat çeken Yaşar, “Sizler devletin ilk ayağısınız, sizler vatandaşın devlet ile olan bağının başlangıç noktasısınız. Vatandaşın taleplerini ve sıkıntılarını bilen, kentlerin eksikliklerini gören ilk sizlersiniz. Ben Yenimahalle’de 9 yıldır görev yapıyorum. Bu süreçte muhtarlarımızla ilişkilerimizi en düzgün ve güzel bir şekilde tutmaya çalışan bir yerel yönetim anlayışı içindeyiz. Farklı düşünceden muhtar arkadaşlarımız da olabilir. Ama biz hangi makamda olursak olalım; ister belediye başkanı, ister bakan, ister başbakan ya da cumhurbaşkanı olalım, herkesi eşit tutmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

ANKARA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN