Akseki Bucakkışla grup yolu yenileniyor

Akseki Bucakkışla grup yolu yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki ilçesine bağlı Bucakkışla Mahallesi grup yolunda asfalt hazırlık çalışması yapıyor

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Akseki ilçesi Bucakkışla mahallesi grup yolunu yeniliyor. Yaklaşık 2.5 kilometre uzunluğundaki yol modern ve konforlu hale getiriliyor.Daha güvenli ve konforlu olacakGrup yolunda asfalt öncesi, dar olan bölgeler ve virajlar genişletilerek, güvenli hale getirilirken, ihtiyaç duyulan yerlere doğal su akışını düzenlemek için büz konuluyor. Asfalt tamamlandığında Bucakkışla grup yolu daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, çalışmaları denetleyerek, bilgi aldı. Bucakkışla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaplan, yollarının yıllar içinde deforme olduğunu belirterek, yenilecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN