Elektrikli bisikletle kanala düşen Rus turist itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı

Elektrikli bisikletle kanala düşen Rus turist itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı

Antalya’nın Kemer ilçesinde kiraladıkları elektrikli bisikletle gezintiye çıkan 3 Rus turist, bisikletin kontrolünü kaybedince kanala düştü

Turistlerden biri yaralanırken diğer iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu.Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Natalia Mindiyarova (42), eşi ve bir arkadaşı, kiraladıkları 07 GPB 65 plakalı elektrikli bisiklete binerek Yeni Mahalle oteller bölgesinde gezintiye çıktı. Natalia Mindiyarova’nın kullandığı öne sürülen elektrikli bisiklet, sürücünün kontrolü kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak Yeni Mahalle Ahmet Çavuş Caddesi’nin yanında bulunan kanala düştü. Kazada yaralanan Natalia Mindiyarova, 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, itfaiye acil kurtarma birimi tarafından kanaldan çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Mahalle sakinleri elektrikli bisiklet üzerinde 2 erkek 1 kadın, 3 kişinin bulunduğunu belirterek aynı yerde daha önce de benzer kazaların yaşandığını söyledi.İki haftada ikinci kazaKemer ilçesinde 11 Mayıs tarihinde de yine Kuzdere Mahallesi’nin Kesme Boğazı mevkinde meydana gelen kazada 45 yaşındaki Oksana Popova’nın 8 yaşındaki oğlu Daniel ile birlikte bindiği 07 KDT 73 plakalı elektrikli bisiklet, kontrolden çıkarak tarihi taş köprü yakınında kanyona yuvarlanmış, anne ve oğlu Antalya Büyükşehir İtfaiyesi Kemer Birimi Acil Kurtarma ekibi ve jandarma ekipleri tarafından bulundukları yerden ağır yaralı olarak kurtarılmışlardı.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN