FETÖ şüphelileri adliyede

FETÖ şüphelileri adliyede

Antalya’nın Alanya ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü adliyeye sevk edildi

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında kapatılan örgüte ait okullarda görev yapan ve şifreli haberleşme programı ’ByLock’u kullandığı tespit edilen 7 öğretmen hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Alanya merkezli Mersin, Denizli ve Balıkesir’deki önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, M.Ç., U.K., ile kadın H.A. ve K.Ö, gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.Emniyetteki işlemleri tamamlanan K.Ö., savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, M.Ç., U. K. ve H.A. adliyeye sevk edildi. Ayrıca 3 şüphelinin ise polis tarafından arandığı öğrenildi.

ANTALYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN