İşitme Engelli Futbol Milli Takımı, Olimpiyatlara Manavgat’ta hazırlanıyor

İşitme Engelli Futbol Milli Takımı, Olimpiyatlara Manavgat’ta hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Milli Takımı, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da 23

’sü düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics 2017 Samsun) hazırlıklarını Manavgat’ta sürdürüyor.23 Mayıs tarihinde Manavgat’a gelerek Kumköy’de bulunan The Sense otelde kampa giren erkek ve kadın milli futbol takımlarının kampı 30 Mayıs tarihinde son bulacak. Dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan ve olimpiyatlarda şampiyonluk hedefleyen Erkek Futbol Milli Takımı ve ilk kez olimpiyatlara katılacak olan Kadın Futbol Milli Takımı hazırlık maçı yapacak takım rakip bulmakta zorlanıyor.Emir Hotels Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde Manavgat Şelale Masterler Takımı ile hazırlık karşılaşması yapan Erkek Milli Takımı, ortaya koydukları oyunla beğeni toplarken sahadan farklı bir şekilde galibiyetle ayrıldı.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN