Kaleiçi esnafına gürültü eğitimi

Kaleiçi esnafına gürültü eğitimi

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi’nde eğlence yerlerinden kaynaklanan çevresel gürültünün kontrol altına alınmasını sağlamak ve akustik kültürün oluşmasına yönelik olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü koordinasyonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun himayesinde Kaleiçi’nde yaşanan değişimin bir parçası olarak Muratpaşa Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü gürültü kirliğiyle mücadele için Kaleiçi’nde faaliyet gösteren eğlence sahipleri ile otel, motel ve pansiyon işletmecilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Koç Üniversitesi Suna-İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Muratpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Yakup Şahin Sancar ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay da katılırken toplantıda işletmecilere ilgili yönetmelikler kapsamında sunum yapıldı. Eğlence yeri işletmecilerinin canlı müzik izni ve gürültü denetimleri konusunda yaşadığı sıkıntılar değerlendirildi. Toplantıda karşılıklı bilgi paylaşımı ve çözüm önerilerinde bulunuldu.

ANTALYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN