Konyaaltı sahiline mescit

Konyaaltı sahiline mescit

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında vatandaşların denizde olduğu süre içinde ibadet ihtiyaçlarını yerine getirebilmeleri amacıyla mescit açıldı

Beach Park’ta kadın ve erkekler için farklı mescitler hizmet vermeye başladı.Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE tarafından yürütülen çalışmalar sonrası yaşam alanı olarak Antalyalılara hizmet vermeye başlayan ve çocuk, genç, yaşlı her kesimden vatandaşa hitap eden Konyaaltı Sahili’nde vatandaşların ibadet ihtiyaçları da unutulmadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beach Park’ta yapımı tamamlanan mescit ibadete açıldı.Vatandaşlardan teşekkürSahilde gün boyu zaman geçiren vatandaşların ibadet ihtiyacını da karşılayabilmesi amacıyla kadın ve erkekler için oluşturulan mescitlerde abdest almak için şadırvan ve namaz alanları yer alıyor.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN