Korkuteli’nde Kadın Çiftçiler Yarıştı

Korkuteli’nde Kadın Çiftçiler Yarıştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kadın çiftçilere yönelik bilgi ve kültür yarışması Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşti

7 kadın yarışmacının kıyasıya yarıştığı yarışmada Sülekler Mahallesinden katılan Ümmüşen Bozkurt 1’inci oldu.Yarışmaya katılan Kadın Çiftçi Yarışmacılara tarım, hayvancılık ve gıda konularında 15 soru yöneltildi. 15 Soru sonunda Nazmiye Akkanat ile Ümmüşen Bozkurt 12 soruya cevap verdi. Eşitlik bozlamayınca yarışmacılara yedek sorular soruldu. 18 soru sonunda 12 soruya cevap veren Ümmüşen Bozkurt 1’inci olurken, Nazmiye Akkanat 2’inci, Hatice Dişli 3’üncü oldu.Yarışma birincisi Ümmüşen Bozkurt’a bin 750 TL, ikinci Nazmiye Akkanat’a Bin TL üçüncü Hatice Dişli’ye 600 TL’lik para ödülünü almaya hak kazandı.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN