Randevusuz görüşmede minik dansçıların şovu

Randevusuz görüşmede minik dansçıların şovu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, randevusuz görüşme programında, minik 1 kategorisinde latin ve standartta Türkiye Şampiyonu olan Emre Güney-Raya Demirhan çiftini ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba Turunç Masa’da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatinde minik dansçıları ağırladı.Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nca düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda minik 1 kategorisinde latin ve standartta Türkiye Şampiyonu olan Emre Güney-Raya Demirhan çifti, anneleri Olga Güney ve Ekaterina Demirhan’la birlikte Başkan Uysal’a konuk oldu. Dansın minik şampiyonları Emre Güney-Raya Demirhan çifti, randevusuz görüşmede kısa bir gösteri sundu. Başkan Uysal, 9 yaşındaki dansın minik şampiyonlarını kutlayıp, kültürden, sanattan ve spordan hiç bir zaman vazgeçmemelerini istedi.

ANTALYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN