ATSO Başkan Adayı Demirci, Basınla Buluştu

ATSO Başkan Adayı Demirci, Basınla Buluştu

1 Nisan’da yapılacak olan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Seçimlerinde Başkan Adayı olan mevcut başkan Çetin Demirci, basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini aktardı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Adayı Çetin Demirci ve ekibi, ATSO toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Amacımız şehrimizin sanayisine, ticaretine, ekonomisine dün olduğu gibi bugün de katkı sağlamak. İnşallah, seviyeli bir yarışla 1 Nisan günü seçimimizi tamamlayıp kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.Demirci, ’’Artık sizlerin ve her geçen gün büyüyen Ardahan’ımızın boş tartışmalarla vakit kaybetme lüksü yok. Dünyada büyük bir rekabet var. Bu rekabetin içinde olabilmek, tarımda, turizmde ve ticarette hak ettiğimiz payı alabilmek için birlikte çok çalışmamız ve dünyayı takip etmemiz gerekiyor. İşte tüm bu sebeplerle ve başladığımız projelerimizi tamamlamak üzere Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine aday olduğumuzu ilan ediyorum.’’ dedi.

ARDAHAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN