Başkan Köksoy, personeli ile temizlik çalışmalarına katıldı

Başkan Köksoy, personeli ile temizlik çalışmalarına katıldı

Atatürk Mahallesi mezarlığındaki çalışmaları yerinde inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, temizlik personeli ile birlikte çalışmalara katıldı

Çalışmalar esnasında açıklama yapan Başkan Köksoy, “Mezarlıklarda ot temizliği her yıl belediyemizce yaptırılmakta ancak bu yıl ilimizin aşırı yağış almasından dolayı tekrardan belediyemizin yaptırdığı yürüyüş yollarını aşırı istilacı otlar kapladığından bunlarla ilgili belediyemizce ot temizliği kampanyası başlatılmıştır. Mezarlıkların daha temiz ve düzenli olması belediyemizin temel araçlarından bir tanesidir. Vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla gerçekleştirmeleri ve temiz bir ortamla karşılaşmaları için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Halkımız özellikle bayramlarda kabristanları daha fazla ziyaret etmekte. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bu konuda biraz daha hassas davranarak genel bir temizlik gerçekleştiriyoruz.” dedi.

ARDAHAN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN