“Bir Destandır Çanakkale” konserine yoğun ilgi

“Bir Destandır Çanakkale” konserine yoğun ilgi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla Ardahan üniversitesi tarafından “Bir Destandır Çanakkale” temalı konser düzenlendi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Çanakkale ruhunun önemine vurgu yapıldı. Ardahan üniversitesinde düzenlenen etkinliğe, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve vatandaşlar katıldı. Rektör Biber yaptığı konuşmada, "Bu savaş yüzyıllarca ayakta kalmış bir milletin yeniden küllerinden doğuşunun savaşıdır. Bu savaş iman ile küfrün savaşıdır. Bugün bu ülkede hür bir şekilde yaşayabiliyorsak 253 bin şehidimize borçluyuz." Şeklinde konuştu.Duygu dolu bir atmosferde gerçekleşen konserde koronun seslendirdiği yaşanmışlık barındıran kahramanlık türkülerine vatandaşlarda eşlik etti.

ARDAHAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN