Cami hoparlöründen sitem eden muhtar konuştu

Cami hoparlöründen sitem eden muhtar konuştu

Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Kurtkale köyünde su çalışmalarına katılmayan köylülere kızan muhtar, cami hoparlöründen serzenişte bulundu

Muhtar Hüryaşa Söğüt, "Devlet bize her türlü yardımı yapıyor. Benim vatandaştan isteğim gelin siz de yardımcı olun. Sitemim bu yüzden" dedi.Kurtkale köyü Muhtarı Hüryaşa Söğüt, köyde yapılan su çalışmalarına 1 gün katılıp diğer günler katılmayan vatandaşlara kızarak cami hoparlöründen konuştu. Muhtar Hüryaşa Söğüt, "Bu suyu kimin için yapıyoruz. Devlet o kadar hizmet veriyor, 11 kamyon boru geldi, kepçe 15 gündür burada, bir geliyorsunuz sonra kimse gelmiyor. Benim ne zorum var ben neden her gün gidiyorum? Biriniz bir gün dediniz mi muhtarın işi vardır kepçeciye yemek götüreyim yesin diye. Dediniz mi? Demediniz. Kar yağmaya başladı gelmediniz yarın daha çok yağacak nasıl olacak bu iş. Allah camisinden sesleniyorum size, sizde hiç vicdan yok mu? Hanım kardeşlerim de dinlesin beni herkes elini vicdanına koysun" diye seslendi.Görüntülerin haber olması üzerine İHA’ya açıklamada bulunan Muhtar Hüryaşa Söğüt, "Hoparlörden konuşmamın ardından haberlere yansıyınca bana soruyorlar. Niye sitemli konuştun? Sitemim şu. Devletimizden Allah razı olsun. Milletvekilimizden, genel sekreterimizden Allah razı olsun. Onlara bizlere kepçe veriyorlar, boru veriyorlar. Her türlü hizmeti yapıyorlar. Benim vatandaştan istediğim siz de gelin yardımcı olun, gelen hizmetleri yapalım. Sitemim buydu yoksa herhangi bir vatandaşımıza art niyetimiz olamaz" şeklinde konuştu.

ARDAHAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN