Çıldır SYDV dar gelirli ailelere kömür yardımı yaptı

Çıldır SYDV dar gelirli ailelere kömür yardımı yaptı

Çıldır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan dar gelirli ailelere ücretsiz kömür dağıtımına başlandı

Çıldır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından önceden isimleri belirlenmiş olan yardıma muhtaç, dar gelirli ailelere Çıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memurları tarafından adrese teslim kömür yardımı yapıldı.Konuyla ilgili açıklama yapan Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, “Çıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bu yıl kış mevsiminden önce yapılan kömür yardımlarını ilçe merkezi ve köylerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza memurlarımız aracılığı ile ulaştırdık. İlçemizde tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen kömürün dağıtımı adrese teslim köylerimizde ve ilçe merkezimizde vatandaşlarımıza ulaştırıldı. İnşallah yardıma muhtaç ailelerimiz için devletimiz aracılığı ile sağlanan kömür yardımı yardıma muhtaç ailelerimizin kışlık yakacak ihtiyacını bir nebzede olsa karşılayacak.” dedi.

ARDAHAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN