Çıldır’da Kur’an Kursu Futbol Turnuvası sona erdi

Çıldır’da Kur’an Kursu Futbol Turnuvası sona erdi

Çıldır’da 2017 Yılı Yaz Kur´an Kurslarına devam eden öğrenciler arasında Çıldır Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çıldır İlçe Spor Müdürlüğü ve Çıldır İlçe Müftülüğü işbirliği ile 15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Futbol Turnuvası düzelendi

Düzenlenen turnuvada öğrenciler birincilik için kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda birinci olan sporculara kupalarını ve madalyalarını Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu , ikinci olan takıma Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu, üçüncü olan takıma ise hediyelerini İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci ve İlçe Spor Müdürü Adnan Korkut verdi.Kupalarını ve madalyalarını alan öğrencilerin büyük sevinç yaşadılar. Turnuvaya katılan öğrenciler oynamış oldukları futbol karşılaşmalarda büyük keyif aldıklarını dile getirerek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

ARDAHAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN