Özel İdare ekiplerinin köy yollarında karla mücadelesi

Özel İdare ekiplerinin köy yollarında karla mücadelesi

Ardahan’da karla mücadele ekipleri, kar kalınlığının yer yer 3 metreyi bulduğu köy yollarında gece gündüz demeden fedakarca çalışıyor

Ardahan İl Özel İdaresi ekipleri kar kalınlığının yer yer 2,5-3 metreye ulaştığı köy yollarını ulaşıma açmak için mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kent merkezine bağlı Hoçuvan Hasköy grup köy yollarından Yayla Karakolu, Ömerağa, Nebioğlu, Bayramoğlu, Binbaşar köy yollarını ulaşıma açmak için güçlükle çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarını ulaşıma açan ekipler, 24 saat esasına göre çalışıyor.Özel idare ekiplerinin karla mücadele çalışmalarından çok memnun olduklarını ve bir gün bile yolda kalmadıklarını söyleyen köy halkından Murat Şit, "Özel İdare ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor. Bir gün bile yolda kalmadık, her ne koşulda olursa olsun yardımımıza koşuyor. Gördüğünüz gibi aracımız yolun ortasında ve kapanan yolu açtıktan sonra yolumuza devam edeceğiz. Başta valimiz olmak üzere Özel idare ekiplerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

ARDAHAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN