Rektör Biber, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 2017-2018 akademik yılı açılış törenine katıldı

Rektör Biber, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 2017-2018 akademik yılı açılış törenine katıldı

2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Yükseköğretim Kurulu (YÖK) himayesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirildi

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç birer konuşma gerçekleştirdi.Konuşmaların ardından, YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, Üniversite öğrencileri ve diğer üniversite öğrenci temsilcileriyle birlikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çiçek takdiminde bulundu. Ardından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında ilan edilen Araştırma Üniversiteleri’nin rektörlerine Cumhurbaşkanı tarafından berat takdim edildi. Berat takdiminin ardından tören son buldu.Ardahan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve üniversite öğretim elemanlarının da yer aldığı açılış törenine, tüm üniversite rektörleri, Bakanlar, Büyükelçiler, Kurum Başkanları devlet protokolünden birçok kişi, üniversiteleri temsilen belli sayıda öğrenci ve akademisyen katılım sağlandı.

ARDAHAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN