Sağlık için hareket et

Sağlık için hareket et

Ardahan Üniversitesi ve Ardahan Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile Yenisey Yerleşkesi’nde “Ardahan, Sağlık İçin Hareket Et” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi

Etkinliğe, Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, akademisyenler ile idari personeller ve çok sayıda öğrenci katıldı.Etkinlik; bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında tüm katılımcılar Yenisey Yerleşkesi içerisinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirildi.

ARDAHAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN