Vali Bilmez, gezici kütüphane aracında incelemelerde bulundu

Vali Bilmez, gezici kütüphane aracında incelemelerde bulundu

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafında Ardahan’a gönderilen “Gezici Kütüphane” aracında incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği proje kapsamında Ardahan’a gelen “Gezici Kütüphane” aracı, Ardahan Valiliği bahçesinde misafirlerini ağırladı. Gezici kütüphane aracında incelemelerde bulunan Vali Bilmez, araçta ki kitapları inceledi ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Efsal Alantar’dan bilgi aldı.Gezici Kütüphanenin gittiği yerlerde çocuklar ve öğrenciler kitapları ödünç alacak ve kayıt yaptıracak. Kitapların kendilerinde kalma süresi dolduğunda ise otobüs geri dönecek. Otobüs sabit bir yerde kalmayacak. Mobil araçta bir şoför, 1 kütüphane personeli görev yapacak.

ARDAHAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN