Vali Özefe tarafından iftar programı düzenlendi

Vali Özefe tarafından iftar programı düzenlendi

Ardahan Valisi İbrahim Özefe, porotokol üyeleri, oda başkanları, kurum müdürleri ve basın temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Polis evinde düzenlenen iftar programına, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Ardahan Belediye Başkan Vekili İlhan Özgür, Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan , kurum müdürleri ile meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları başkanları katıldı.Ardahan İl Müftüsü Şaban Kondi’nin yemek duasını yaptığı programda konuşan Vali Özefe, "Allah memleketimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etsin. Bu mağfiret ayında kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirsin. İçimizdeki kin nefret ve her ne kadar kötü sıfat varsa cenabı Allah üzerimizden kaldırsın. Memleketimizi daim etsin. Huzurumuzu daim etsin." dedi.

ARDAHAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN