AFAD Artvin’de 2017 yılında müdahale ettiği 52 olayda 82 kişiyi kurtardı

AFAD Artvin’de 2017 yılında müdahale ettiği 52 olayda 82 kişiyi kurtardı

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Artvin ekiplerinin 2017 yılında müdahale ettiği 52 olayda 36 kişi hayatını kaybetti, 82 kişi yaralı olarak kurtarıldı

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, her düzeydeki acil olaylara anında müdahale eden Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının 2017 yılında Artvin’de 52 olaya müdahale edildiği bildirildi. Arama ve kurtarma faaliyeti olarak müdahale ettiği 52 olayda 82 kişiyi yaralı olarak tahliye eden ekipler, 36 kişiyi ise olay yerinden ölü olarak çıkardı. Artvin’de en çok trafik kazası olaylarına giden AFAD ekipleri, bu olayda 26 kişiyi ölü, 76 kişiye ise yaralı olarak tahliye etti. Ekipler müdahale edilen 52 olayda 26 trafik kazası, 2 boğulma, 2 iş kazası, 1 heyelan, 5 mahsur kalma, 5 yangın, 6 doğada kaybolma, 1 şiddetli rüzgar, 2 uçurumdan yuvarlanma, 1 sel, 1 intihar girişimi gibi olaylardan oluşan çalışmalara katıldı.

ARTVİN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN