Artvin’de deniz uçağı heyecanı

Artvin’de deniz uçağı heyecanı

Başbakan Binalı Yıldırım’ın son Artvin mitingi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Artvin’deki baraj göllerine deniz uçağı seferleri düzenlemesi yönünde verdiği talimat Artvin halkını heyecanlandırdı

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Mart günü Artvin’deki referandum seçimleri öncesinde yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Artvin’de bulunan barajlar göllerine inebilecek uçaklar noktasında çalışma yapması talimatını vermişti. Yıldırım’ın bu talimatı Artvin’de heyecana neden oldu.Artvin’de yaşayan Hamza Karan isimli vatandaş, baraj göllerini değerlendirme noktasında “Başbakan Binali Yıldırım’ın deniz uçağı talimatının kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederek "Başbakan demişse, Kadir Topbaş onu yapar. Hemşehrimizdir kendisi ve Artvin’e çok faydaları var. Göle inecek uçakların da Artvin’e kazancı çok olur. Turizm açısından da Artvin gelişir” dedi.Bir başka Artvinli Muzaffer Taşkın ise “Artvin’in bir kere turizmde kazancı çok olur. Her şeyde bize kolaylık olur. Huzurlu oluruz, rahat oluruz. Heves ettiğimiz şeyleri yaparız. Bir İstanbul’a gitmek istedik mi, buradan Trabzon havalimanına gitmek kara yoluyla 3 saat sürüyor. Buradan binip gitmeyle o bir değil ki” şeklinde konuştu.Bu yatırımı yetersiz bulan İrfan Kuzu isimli vatandaş ise “Trabzon’da, Rize’de havaalanı yapılacakken, göle uçak inmesi bana çok mantıklı gelmiyor. Burada ki insanların ekonomik gelir düzeyi de belli, uçağa binip Trabzon’a, Rize’ye gideceğine arabayla gider, pek kullanılmaz bence” ifadelerini kullandı.

ARTVİN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN