Artvin’in Boğaları 1.lige sıkı hazırlanıyor

Artvin’in Boğaları 1.lige sıkı hazırlanıyor

Artvin Belediye Spor Basketbol Takım antrenörü Şahin Ateşdağlı yeni sezon hazırlıklarını iyi geçirdiklerini, Erzurum’daki 3 hazırlık maçını da kazanıp sakatsız bir şekilde 2017-2018 sezonuna 13 Ekim’de başlayacaklarını ifade etti

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, 13 Ekim’de açılacak sezon hazırlıklarının son etabı olan hazırlık maçları için Erzurum’a gitti. Geçen sezon son anda 1.Lige çıkma şansını kaçıran Artvin Belediye Spor Basketbol takımı hedeflediği 1. Lige çıkmak için yaptığı 10 yeni transferle “rüya takımı” kurmuş oldu. Bu sezon hedeflediği 1. Lige çıkmak için sezon öncesinden sıkı çalışmaya başlayan Artvin Boğaları bugün Erzurum’a giderek Cumartesi-Pazar oynayacağı hazırlık maçlarıyla sezon öncesi kampı sonlandıracak. 13 Ekim saat 17.30’da Artvin Merkez Spor Salonunda İnegöl Belediyespor’u konuk ederek 2017-2018 sezonunu açmış olacak.Yeni sezonda taraftarlarla bütünleşip başarılı bir grafik yakalamak istediklerini dile getiren Ateşdağlı, şöyle konuştu:"Öncelikle Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye bu kaliteli ve savaşan takımı kurmamıza imkan sağladığı için teşekkür ederim. İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda şunun sözünü verebilirim taraftarımıza; savaşan bir takım olacağız ve sahada taraftarımızı gururlandıracağız. Onlar da bize destek olsun, tribünlerden kulübümüzün gücünü artıralım. Sezon sonunda da 1. Lig’e ’merhaba’ diyelim."

ARTVİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN