Kaçakçılar ve kaçaklar jandarmayı geçemedi

Kaçakçılar ve kaçaklar jandarmayı geçemedi

Artvin’in Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen kaçakçılık operasyonları kapsamında geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde 25 kaçakçılık faaliyetine müdahale edildi

Muhtelif markalarda 15 bin 974 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği operasyonlarda, muhtelif markalarda 378 litre kaçak alkollü içki, Türkiye’ye illegal olarak giriş yapan ve 136 bin 600 TL piyasa değerine sahip 1 lüks marka araç, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca kaçakçılık olaylarında kullanılmaları sebebiyle 1 pikap ve 3 otomobile el konuldu.Söz konusu olaylarla ilgili 12 Türk, 16 yabancı uyruklu şahıs olmak üzere toplamda 28 şahıs hakkında yasal işlem yapılarak, Türkiye’ye yasa dışı yollarla giriş yapan 16 Yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi. Göçmen kaçakçılığı organizatörü olduğu tespit edilen ve adam öldürme suçundan aranan 1 Türk vatandaş ise yakalanarak cezaevine teslim edildi.

ARTVİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN