Başkan Alıcık’tan geziye gidecek engellilere araç desteği

Başkan Alıcık’tan geziye gidecek engellilere araç desteği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneğinin(NEBED) bir gece konaklamalı Fethiye gezileri için araç tahsis etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneğinin NEBED 1 gece konaklamalı Fethiye gezileri için araç tahsis ederek derneğe destek verdi. Nazilli Bedensel Engelliler Derneğinin kültür ve tatil amaçlı gezilerine gidebilmeleri için araç tahsisi eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli’de var olan sivil toplum kuruluşları ve derneklere her zaman destek verdiklerini ifade ederek; “Özellikle de engelli kardeşlerimiz ve özel kardeşlerimizin her zaman yanında olmak onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz. Bizden gezileri için araç istediler. Bizde gerekeni yaptık” diye konuştu.Gezi için araç sorunu çözen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden engellilerimizi bir gece konaklamalı kültür ve tatil amaçlı Fethiye’ye götürmek için 27 kişilik araç talep etmişti. İlk talebimizde onaylanmıştı. Bu onaya göre ben de hemen duyuru sayfamızda gerekli duyurularımı yaptım. Üyelerimiz de hazırlanmaya başladı. Ancak kısa bir süre sonra makine ikmalden talebinizi karşılayamıyoruz size tahsis edilen araç arızalanmış denildi. Bende bunun üzerine her zaman her konuda bize desteklerini veren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a talebimizi ilettim. O da bizi geri çevirmeyerek gerekli desteği verdi. Bize bu mutluluğu yaşatan Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcımız İbrahim Özkan’a engellilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN