Başkan Özakcan ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi

Başkan Özakcan ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi

Efeler Belediye Başkanı M

Mesut Özakcan, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi.

KAMUDER Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde çeşitli kategorilerde kamu görevlileri arasında kamuoyu araştırmaları yapıldı. Bu yıl 12’incisi düzenlenen araştırma kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü almaya hak kazandı. Düzenlenen tören ile ödülünü alan Başkan Özakcan, "Bu gurur hepimizin, tüm Efeler halkının. Bizi bu ödüle layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.Ankara’da düzenlenen ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları, üst düzey kamu kurum yetkilileri ve özel sektör yöneticileri katıldı.

AYDIN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN