Büyükşehir Kuyucak’ta yolları asfaltlıyor

Büyükşehir Kuyucak’ta yolları asfaltlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama ve Yol Bakım Şubesi, Kuyucak ilçesi Taşoluk, Musakolu ve Sarıcaova Mahallelerindeki yollarda asfaltlama çalışması yapıyor

Buharkent ve Kuyucak ilçe merkezlerine, Manisa il sınırına kadar ulaşan ve Buldan ilçesine bağlanan beş kilometrelik yolda yenileme ve altyapı çalışmaları Aydın Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama ve Yol Bakım Şubesi ekipleri tarafından tüm hızıyla devam ediyor.Musakolu Muhtarı Muhammer Top, Mahallelerinin Aydın il sınırı bitiminde yer aldığını belirterek, “Başkanımız Aydın’ın en ücra köyüne hizmet getirdi. Bağ ve bahçelerimizin yolları açıldı, temizlendi. Ne kadar imkan varsa, bize sundular. Başkanımıza sorunlarımızı ilettiğimizde derhal ilgilenmişti. Şimdi yol çalışmaları bitmek üzere. Eminim ki yapılan bu hizmetler başkanımız tarafından artarak devam edecektir” dedi.Başkan Özlem Çerçioğlu’na şükranlarını dile getiren köy sakinlerinden Süleyman Yeter ise “Allah başkanımızdan razı olsun. Buraları kışın yağmur çamurdan geçilmiyordu. Biz de halk olarak başkanımız ve personeline çok teşekkür ederiz. Verdiği hizmetlerden çok memnunuz. Bu hizmetlerin devam edeceğinden eminiz. Yollarımızın yenilenmesi ve eksiklerin giderilmesi bizi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Buharkent, Buldan il sınırında kalan Musakolu-Alandız arasındaki 5 kilometrelik yolun altyapı çalışmaları Büyükşehir ekiplerince bitirilirken, Mahalle halkı için önemli olan yolun yakın bir zamanda asfaltlanacağı öğrenildi.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN