Didim’de halka yönelik kurban kesim kursu

Didim’de halka yönelik kurban kesim kursu

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Didim Halk Eğitim Merkezinde vatandaşlar yönelik Kurbanlık hayvan kesimiyle ilgili kurs açıldı

Didim Kaymakamlığının oluruyla Didim Halk Eğitim Merkezinde Kurbanlık kesimi hususlarıyla ilgili olarak 40 saat sürecek bir kurs açıldı. Yaklaşan Kurban bayramında kurbanını kesmek isteyen yada kurban kesimlerine katılacak vatandaşlara yönelik olarak açılan kursta Hüseyin Özer tarafından kurs verilmeye başlandı. Halk Eğitim Merkezinde verilen kursa 13 kursiyer katıldı.Kursta Küçük baş ve Büyükbaş Kurbanlıkların kesimi öncesi, kesim esnasında ve sonrasında yapılması gerekenler ve yanlış bilinenlerle ilgili kursiyerlere bilgiler verildi. Kursa katılanlara sertifika verileceği öğrenildi.

AYDIN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN