Eski Bakan Coşkun’dan Aydın Ticaret Borsası’nın yeni başkanı Çondur’a ziyaret

Eski Bakan Coşkun’dan Aydın Ticaret Borsası’nın yeni başkanı Çondur’a ziyaret

Geçmiş dönem Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Aydın Ticaret Borsası’nda yeni göreve başlayan Fevzi Çondur’a ziyaret edip ’hayırlı olsun’ dileklerini sundu

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyaretinde sektörel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.Ziyarette, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Meclis Üyesi Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan ve Mehmet Ali Avcu hazır bulundu.Eski bakan Ali Coşkun, “İlin gelişmesinde etkin kurum olan Aydın Ticaret Borsası’nın yeni Başkanı Fevzi Çondur’a görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, ziyaret için teşekkürlerini sunarak, şahsını ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ifade etti.Sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu ziyaret sonrasında, Aydın Ticaret Borsası tarafından Coşkun’a, Aydın kestanesinden imal edilmiş kestane şekeri, Aydın inciri, Aydın memecik zeytini zeytinyağı hediyeleri takdim edildi.

AYDIN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN