Germencik Belediyesinden her gün farklı mahallede iftar yemeği

Germencik Belediyesinden her gün farklı mahallede iftar yemeği

Germencik Belediyesi bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her mahallede iftar yemeği planlaması yaparak vatandaşlarla buluşuyor

Geçtiğimiz yıl düzenlenen iftar yemeklerinde her mahallede yapılan iftar yemekleri programlarında Vatandaşların büyük beğenisini alan Germencik Belediyesi bu yılda her mahallede iftar çadırlarını kuracak. İlk olarak pazartesi günü Alangüllü mahallesinde Vatandaşlarla buluşan Germencik Belediyesi 2 nci gün Ömerbeyli Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Ramazan berekettir, paylaşmaktır, rahmet ve bereketin bol olduğu bu ayın bereketinden ve rahmetinden daha fazla istifade etmek için yardımlar da artmaktadır. Ramazan ayı boyunca Belediyemiz her gün farklı bir mahallede iftar çadırı ile Vatandaşlarımızla buluşacak. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Saygı ve sevginin hakim olduğu sofralarda buluşmak dileğimle. Germencikli hemşerilerimin bu mübarek Ramazan ayını sağlık ve sıhhat ile geride bırakarak Bayrama kavuşmalarını yüce Rabbimden diliyorum” dedi.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN