Koçarlı’da 2018 yılı planlama toplantısı yapıldı

Koçarlı’da 2018 yılı planlama toplantısı yapıldı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 2017 yılı değerlendirme ve 2018 yılı planlama toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi

Koçarlı’da iş ve işlemlerin etkin ve verimli yürütülmesi, kurum kapasitelerinin arttırılması, faaliyetlerin gözden geçirilmesi ve değerlendirilmesi ayrıca ihtiyaç duyulan faaliyet ve sektörlerde gerekli inceleme ve değerlendirmelerin planlı ve programlı bir şekilde yapılabilmesi için geniş katılımlı toplantı düzenlendi.Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, yaptığı açıklamada yürütülen iş ve işlemlerin planlanması, koordine edilmesini, etkin ve verimli yürütülmesini sağlamak adına düzenlenen toplantının bu çerçevede yapıldığını belirtti.Toplantıya katılan üyeler ve muhtarlar toplantının verimli geçtiğini belirterek yapılan ve yapılacak iş ve işlemlerin Koçarlı için hayırlı olmasını temennisinde bulundular.Toplantıya Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı ve Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, ilçe kurum daire amirleri, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı M. Ali Memiş, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Şenol Şahin, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı M. Sezer Aksoy ve muhtarlar katıldı.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN