Montessori Çocuk Akademisi’nden Yerli Malı Haftası kutlaması

Montessori Çocuk Akademisi’nden Yerli Malı Haftası kutlaması

AYDIN (İHA) – Aydın Özel Başak Koleji Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri, Yerli Malı Haftası nedeniyle gerçekleşen kutlamada yerli malı tüketiminin önemine vurgu yaptı

Aydın Özel Başak Koleji Anaokulu öğrencileri, yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye’de üretilen ürünler ile ilgili bilinç sağlamak amacıyla Türkiye genelindeki tüm okullarda 1946 yılından bu yana kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Montessori Çocuk Akademisi binasında Başak Pazarı kurdu.Kurdukları pazarda ürünlerini sergileyip paylaşan Başak Koleji öğrencileri, paylaşımın ve yerli üretimin önemini anlatan sunumlar yaptı. Montessori Çocuk Akademisi miniklerinin konuyu kavramları ve öğrenmesi açısından oldukça faydalı geçen etkinlikte, her şeyin tadına bakanöğrenciler aynı zamanda hep birlikte keyifli zaman geçirdi.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN