Öğrenciler, Germencik Belediyesi’ni ziyaret etti

Öğrenciler, Germencik Belediyesi’ni ziyaret etti

Germencik 7 Eylül İlkokulu İzci kümesi ve TEMA temsilcisi öğrencileri Belediye Başkanı Ümmet Akın’a gerçekleştirdikleri ziyarette duygularını resimlerle ifade ettiler

Sınıf Öğretmeni Uğur Avcı’nın kurduğu İzci kümesi ve TEMA gönüllüsü öğrenciler gerçekleştirdikleri ziyarette Belediye binasını gezerek bilgi topladı.Başkan Akın’ın toplantı sebebiyle dışarıda bulunmasından dolayı öğrencileri Başkan Yardımcısı Adem Toy misafir etti. Belediye Başkan yardımcısı Adem Toy öğrencilere ikramlarda bulunup ’ileride ne olmak istersiniz’ diye sorduğu öğrencilerden ilginç cevaplar aldı. Öğrenciler Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın için çizdikleri resimleri, Başkan Yardımcısı Toy’a teslim ederek kendileri için yapılan çalışmalara teşekkür ettiler. Başkan Yardımcısı Toy, İzci Kümesi temsilcisinden aldığı resimler ile öğrencilerin Başkan Akın sevgileri karşısında mutlu olduklarını dile getirdi. İzciler, Başkan Akın’a, Germencik genelinde tüm okulların sınıflarında gerçekleştirdiği başta kitaplık projesi olmak üzere kırtasiye, oyun parkları ve öğrencilerin yaşam alanlarında gerçekleşen güzelleştirme çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sözlü olarak ve resimlerle belirttiler. İzciler ziyaret sonrası Başkan Yardımcısı Adem Toy ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN