3 kişiyi öldürüp sosyal medyada canlı yayın yapan katil zanlısına köpekli arama başlatıldı

3 kişiyi öldürüp sosyal medyada canlı yayın yapan katil zanlısına köpekli arama başlatıldı

Balıkesir’in Havran ilçesinde 3 kişiyi öldürüp 4 kişiyi yaraladıktan sonra sosyal medyada canlı yayın yapan firari Ali S

’nin yakalanması için Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Çalışmalar kapsamında cinayetin işlendiği kırsal mahallede özel eğitimli iz köpeği ile arama çalışması yapılıyor.Havran ilçesi Hüseyin Beşeler kırsal mahallesinde 3 kişinin öldürülüp 4 kişinin de yaralandığı olay sonrasında katil zanlısı firari Ali. S’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bölgede etkili olan yoğun sise rağmen Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler arama, tarama çalışmalarına başladı. Katil zanlısının yürüyerek olay yerinden uzaklaştığı bilgisinin alınması üzerine Jandarma İz Takip Köpeği Lamba bölgeye getirildi. Özel eğitimli Lamba katil zanlısının muhtemel kaçış istikametinde çalışmalarına başladı.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN